Welcome to

Geinwo Enterprise Website

Simkad ONEXOX patut digunakan semua orang...

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. ☺
Simkad ONEXOX patut digunakan semua orang , di samping dapat berjimat sebab :
➡ Call Jimat serendah 5 sen
➡ SMS PERCUMA setahun
➡ Internet laju dan MURAH cuma RM29.99 untuk 1.5Gb sebulan
➡ Tempoh sah 28 bulan PERCUMA
Dan banyak lagi kelebihan.


Ada yang masih ragu-ragu?

1. Liputan luas ke? Karang guna xde line pulak..
2. Internet LAJU ke?
3. Halal dan legal tak?
4. Saya takut kena tipu…

Dan banyak lagi 1001 soalan. Kali ini saya cuba jawab soalan di atas ini dulu.

Kalau anda ada soalan lain sila tanya dengan Whatsapp saya 0112-0898979 untuk fast respond.

1. Liputan luas ke? Karang guna xde line pulak…

Penyedia rangkaian bagi ONEXOX adalah Celcom. Celcom adalah no 1 punya luas rangkaian di Malaysia dengan user plg

ramai.
Ada yang nak nafikan? ☺
Jadi anda tak perlu risau. Anda pergilah ke mana2 pun utara selatan timur barat Insya-Allah ada line.
Kalau masuk hutan tebal, masuk gua atau menyelam scuba xde lah hehe. Anda pun jarang pergi tempat mcm ni.
So nak bgtau, mmg line luas dan tak mengecewakan.

2. Internet LAJU dan MURAH ke?

Alhamdulillah ramai yang berpuas hati dengan kelajuan dan kepantasannya.
Syarikat pun dah upgred. Sebelum ini boleh dapat 3-4Mbps sahaja, sekarang kebanyakan tempat dah cecah 6-7Mbps.

Boleh try sendiri untuk mengesahkan. Simkad cuma RM10 sahaja + poslaju RM6. Anda cuma ambil risiko yang rendah untuk cuba

3. Halal dan legal tak?

Syarikat XOX telah wujud di Malaysia sejak 6 tahun lepas dan ONEXOX pula setahun lebih.
Kalau haram, dah sah-sah kerajaan akan ambil tindakan.
Di samping halal, ianya patuh syariah. Tak semua telco ada benda ni.
Kita di ONEXOX tiada charge tersembunyi. Tidak ada pay per use selepas quota Internet habis.
Kita di ONEXOX juga tidak ada langganan yang merapu, contohnya langganan lagu, undi AF, langganan bunyi suara hantu dan sebagainya.

4. Saya takut kena tipu…

Seperti yang saya bgtau tadi, simkad ONEXOX bukan RM90 TETAPI cuma RM10. Risiko anda sangat kurang. Ditambah pula baki tersedia sudah ada RM5 di dalam simkad. Kalau simkad ni haram, Dealer-dealer tidak akan berani turun padang promosi simkad ini di seluruh Malaysia. Bagi peluang kepada diri untuk cuba. Selagi tak bagi peluang, kita tidak tahu. Tahun 2015 yang penuh dengan bebanan ekonomi yang lembap, tukaran matawang ringgit yang rendah, menyebabkan kenaikan harga barang.Inilah masa kita berjimat.

Hubungi saya segera jika berminat nak dapatkan simkad ONEXOx ==> 0112-0898979

DATA PROMO ONEXOX

DATA PROMO

RM29.99 MTH 1.5Gb
RM18.00 MTH 500Mb

** Quota data abih je takleh surf tau, subscribe lain...
Tapi anda boleh add-on bila terima sms 80% penggunaan data...
Saya sarankan biar sampai 100% penggunaan, baru subscribe lain...
LEBIH JIMAT!!!  DAN JAMINAN TIADA KEHILANGAN KREDIT...

BATALKAN FUNGSI PENYAMBUNGAN LANGGANAN SECARA AUTOMATIK

Untuk kemudahan anda, langganan pelan data yang sama akan disambung secara automatik (kecuali pelan RM3)
 sebaik   tamat tempoh langganan. Walau bagaimanapun, anda boleh membatalkan fungsi ini selepas
setiap kali melanggan pelan data yang baru.
SMS
Taip:  DATAOFF  dan hantar ke 22111